深圳桑拿网体验报告论坛

搜索

[广州站街] 芳村窖口南大门诊小巷的红衣90后

新手上路

前日朝早横风横雨,中午过后天朗气清,气温宜人,决定去嫖!睇左论坛好多帖,想试试右钕的味道,窑口南大门诊旁小巷口碑唔错,Xing价比极高,下午就去试试。

两点几去到,行左一圈,同论坛所讲一样啦,企前头的第一批系最后生,当时有六七个,其本上年龄都唔大,个样就各花入各眼,行前小小第二批,四五人啦,有大有细,有D睇上去20+了,再行前系shao fu大妈级,我见到肥婆同黑丝shao fu...食得落的,都企晒巷头,决定回头是岸,在第一批人中,见到个着红衫黑短裙的几靓女,长长头发,问价五十元,正路,跟住她去抛帆开战,抛帆就在旁边小巷,行唔使几步脚,快餐连路程都要省时,入到去一厅两抛帆,黑麻麻一阵阵霉味,算啦,预左,个妹纸一尚幢,除晒裤揸住个套等我,我就问,把依扶也托呀,个妹纸唔理我,算啦,快餐,预左,戴T开工,想伸手入去试试对车头灯啦,顶啊,拨开我手,想拉低件衫,都唔俾,其它就更加唔使讲啦,我唯有得个做,做左无几耐,个妹纸就话,就快到钟了,五十蚊就十分钟时间,如果要再做落去,加钟要俾多五十,顶啊!做左几耐自已大概都好数啦,点会噤快就十分钟,我就话不可能,还没做多久,个妹纸就话,时间是从入屋开始计,我就话,说好五十就五十,不要骗人,今次到我唔理距,继续做事先实际,个妹纸即时黑起面扮死鱼,仲耐唔中讲句,你走时放下一张红的就行了,哗!你真系想当我税鱼啊,当时情景,咩兴趣都无啦,可能近排太耐无出火,晓DD还算争气,对住条死鱼还能坚持不倒,扌由臿多一阵快快泻火了事,完事后个妹纸仲一直想我俾一百,我点都唔制,老实讲,如果系做得舒服,你热情D投入D,时间又过二十分钟,我俾一百都愿,但你条死鱼想黑我就一定唔得,其实做小时已想好,她再诈型我就着裤走人,加五十还不如去换人。埋单五十,之前睇过前辈发贴,我入屋前已刻意睇过时间,出屋再睇,前后十三分钟,除去宽衣钱戏及讲数时间,做活塞运动点都唔够十分钟,即系话,七八分钟个妹纸就开始俾心理压力你,考验你意志力。唔讲了,这只是上半场,好日唔来窖口,时间尚早,一于要补多枪先走~~~

游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

注册会员

嗯ヽ(○^^)

新手上路

啊这啊这啊这

中级会员

注册会员