深圳桑拿网体验报告论坛

搜索

[深圳桑拿] JYG天生极品333#炊奏很会变花样

新手上路

话明系天生有物嘅极品,条件唔使谂都知系唔错,今日收到料趁无乜人知道去品嚐下 FRESH 滋味~ 等待妹纸期间又期待又紧张。。门轻敲,一个高挑苗条靓女出现,淨系睇样就知今日无嚟错~ 颜值高又年轻,96年嘅,同埋对车头灯真系见到扯旗,34D!BIG!对佢我好有 FEEL~ 特别佢双每腿靓脚,今日一定要玩下足交~ 每腿细腰翘臀,身材曲线一流,姓感大气,堪称完美,百分百我杯茶~

PART ONE: 侍候到我舒舒服服,聊天说笑比我嘅感觉同女朋友一样,系咁唔停撒娇,温柔又贴心。我真系好 ENJOY 佢爱抚,估唔到咁靓嘅靓女FW系咁周全,姓感女神喺身边,好难安分守己,自自然然,忍唔住食佢豆腐 U KNOW。。

PART TWO: 一举一动都特别有女人味。。每腿同埋脚趾直头 姓感 到喷血!我只系知道,e个 MOMENT 佢系完完全全属于我嘅,中意点玩就点玩,HMM。。三寸金莲嘅玉足令人著迷~爱不释手,今天我姣「鸡动」!佢就任由我鍚摸濑啜佢脚趾,真正原味㗎呢!爆炸性嘅一次,仲加演掌上舞同足交添~项目丰富同埋 太又仁啦!!省了 1000 个字,基本流程一般类似,唔再描述。。34D大乃 BO推> 苗条 姓感身材 HIGH 到爆>MY~ 我完全陶醉佢舌投右或之中>69 赤诚相对,一浪接一浪机晴,最后 CUM SHOT 涉出米青华。总结:有气质、态度好、特别温柔~ 应该照顾嘅都照顾到,MYBT一气呵成,炊奏会变花样,SURPRISE!好用心仲有时几深下,过程唔叫停唔停,以客为尊,税多令飢渴男过瘾到顶,高配合度必须推介!
游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

新手上路

a'a'a'a'a'a'a'a'a'a'a'a'a'a'a'a'a'a'a

中级会员

少时诵诗书所所所所所所所所所所所所所所所所所所所所所所

中级会员

注册会员

谢谢分享!!!