深圳桑拿网体验报告论坛

搜索

[技师] 罗湖MH休闲桑拿108#古灵精怪 简直融化我心

新手上路

MH#108 扼杀超有个性的95年妹纸 辣手摧花篇
对我嚟讲,今次女主角会存在我深深的脑海里!
通常【有性格】系指一个人,个性有特殊化 可能会造成反感!
老实讲,一直以来我都试过好多妹纸!论感觉,第一次系呢个妹纸身上感受到‘’野蛮女友‘’的感觉,心甘情愿被佢【欺负】!
我第一眼见到呢个妹纸,就见到佢傻更更咁,系房门口行过。当时我都冇上心,随便一眼撩过!又继续低头LOOK手机,突然房门有个头探入嚟。。。
开问我是否点左#108 我话系啊!
跟住个妹纸走入嚟笑骑骑。真系我冇笑,得佢自己系到昂鸠鸠咁笑........
龙版 : 有羊咁好笑?  
   女:我刚才不知道是你喔!我走回来才发现后面没房间了。
龙版:那...有什么好笑?
   女:没有啊,我其实很爱笑的!
龙版:............................ !
妹纸给我初印象系OK噶,除左感觉有啲【傻】之外!
净身高有162  目测xiong前伟大 话说95年,不过样貌都几成熟!
松骨全程露出棚牙  笑到有牙冇眼!
我心念,有羊咁好笑呢?
龙版:可不可以告诉我,你到底笑什么呢?
   女:你样子长得好搞笑喔!
龙版:...........!   有多搞笑?
   女:不知道,反正看见就想笑!
................................................
伤我【自尊】
交谈间探到虚实,妹纸广东人,听得明粤语,不过讲粤语就有的屎了。。。
等妹纸摞工具入嚟,帮我除衫。。除裤子就望住我碌鸠!又摸又捏,超垯生咁话:好大啊。。我到天!  
叼.....好似第一次见JJ咁,吓鸠我差点缩阳
不过个妹纸又确系正骨,正骨,正骨转口。今次又系条叫新人了!
转过背脊,兜巴拍落我罗到
  FUCK...........!
女:好有弹性喔,皮肤好白喔.......!
唔知好嫐定好笑
背部都系基本功啦,暂时判定过关!
冇DL,理解!
转过背面,面对新人就肯定要主动上路求车了。新妹一般都系保守欠缺主动!所以主动一探虚实!上路一开始系碰碰车。不过老实讲,妹纸个嘴chun系我锡过最正!当时个心都惋惜。不能与之对车,堪称失败!
中路自然任开过我食,骑上我身比我食!训我隔里比我食!自行训低比我食!
总之就系.....古灵精怪!
底裤冇除,我问69不行?妹纸系好【霸气】咁。【斩钉截铁】咁答我!
不做!
游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

新手上路

jeng ar LY们 thankyou

新手上路

1157789个咯哦咯