深圳桑拿网体验报告论坛

搜索

[深圳桑拿] 向西村HJHA体验 完全败在妹纸86#六九之下

新手上路

近排关于向西村HJHA的报告都几多,一路都抽唔出时间去试一试。。
今次女主角:莉莉  HJHA#86  祖籍:湖北  芳龄:23
今日同班老友刚刚食完野经过楼下,第一时间攞出手机睇下客服有麽TA上班,前两日睇有个LY出左个86#报告,讲到咁激,又睇到有返工。自然系要约一下啦

三条狼仔上到去,入场第一感觉唔错,够大,够新,下午大堂都几多人,同部长确定左个JS有冇上班。废话唔多讲啦,攞手牌入闸。
更衣室环境都可以,更衣仔态度都可以,起码乾淨整齐。几分钟冲完凉就直接入房啊,期间都有再次问86有冇得閒。因为之前被昆过几次,怕了。入到房等左几分钟,妹纸过左黎,睇佢第一眼又真系有的女友feel哦。

妹纸一入到房,都几有礼貌打左个招呼,然后起钟,气氛都系几融洽。今日妹纸著一条连裙,胸围目测都有34B啦,因为我本身就系胸奴人士,所以对类方面比较闽赶

PAT1;正骨手势都几好哦,但系大家都知道黎到呢的场意不在正骨,我通常都系进攻型玩家,直接反手进攻啦,一件一件帮佢除衫,我的小伙伴也都慢慢精神返,皮肤白淨,那双玻真系几弹手,吸,添,摸系肯定要,妹纸一开始都系几正定,我肯定不会让自己衰系佢上面啦,慢慢一路锡落去妹纸身体明显开始骚动,我肯定系加强进攻啦。直接锡上去。妹纸开始有声发出,大家都知道男人最自傲就系要征服的妹纸吗。几分钟感觉妹纸有的颤,一丝泉Shui好似有流出先停下来。

PAT2;妹纸回左几下气,去攞野开始FW,我都要回一下气,妹纸几分钟攞野过来开始,开始帮我清洁,背部波底,吊晴,都几好。正面都系几用心。我份人最睇中就系妹纸心态。妹纸心态都几好。当我仲系回味泉Shui时,突然感到下边被一股暖流包含住,一时即刻清醒睇下发生羊事,原来不知不觉,妹纸已经开始进攻了,差小小就被KO,妹纸嘴上功夫真系低赞,系我钟意果种,节奏控制得唔错。最后经过左一番苦战,都系败在妹纸69之下,所有子民全数败阵

游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

新手上路

牛逼呵呵呵呵呵呵

新手上路

中级会员

哈哈哈哈扭扭捏捏呢还好还好哈

注册会员

楼主如果看到回复能不能给个资源,小弟刚过来深圳没有群资源

新手上路

哦哦哦哦哦哦哦哦哦

注册会员

丨一ㄥ丿丶ㄥ丿丶*丿一ㄥ