深圳桑拿网体验报告论坛

搜索

[深圳站街] 沙嘴快餐又新又嫩 比人一种好满足食到好野嘅感觉

新手上路

话说旧年四月底五月初, 晓DD出左好多包胶, 全部附有精彩照片, 但系从来未试过比**版主加分, 唔系讲笑, 真系一分都未加过。
你可能以为我D包胶好渣, 但系, 最高嘅点击率绝对超过50,000。 普通嘅包胶都超过10,000。 总共获得嘅点击数肯定超过二十零万, 一分都冇, 真系一分都冇, 就算有分身都冇加分。
今日施申啦, 果条**师弟话, 病病地都想去沙嘴, 唉, 即系暗示叫我陪客嗻。 见今日唔系咁热, 去就去啦。
约好落马洲过关, 呢个口岸真系少人, 非常畅通, 我会另外出帖推荐啦。
到左沙嘴, 先祭肚, **师弟就马上露出本来真面目啦, 真系教G, 大滚, 起菜, 偛野, 样样齐, 嫲瞇就做陪客。
食食吓嫲瞇都接到电话预约, 睇黎日头应该仲系安全嘅, 不过嫲瞇话, **嘅favorite要五点先上班, 冇办法, **唯有试新菜啦。
至于我呢, 妹纸冇FW唔小要, 最小要新, 顺眼。  嫲瞇专搵新妹比我条叫, 哈哈。
因为最近天气不稳定, 所以好多野唔可以乱讲, 费时累人不浅。
简单黎讲, 新(少少怕丑), 嫩(17), 阳光型(皮肤比较黑, 佢话因为系农村,成日晒太阳), 高挑 (五尺四), 啵圆,弹手, 腰细, 攞够大, 双腿够直, 圆面,媚眼, 薄唇,下面超少MAO, 几乎百虎 (可能因为嫩,MAO都未出齐)总之靓女一名。
唔中意车, 揸就一定要细细力, 因为寻日有个客人好大力, G到玻玻有少少痛, (其实髪玉期, 玻玻系好容易痛嘅), 吓面好嫩, 细细力模吓就得。 我见到妹纸已经硬晒, 唔使佢炊, 亦冇问肯唔肯炊。 下面薄唇, 小路宽度小, 唔多shui。前前后后上上下下, 十零分钟了事。
因为妹纸好靓女, 又新又嫩, 比人一种好满足, 食到好野嘅感觉。
最后我问妹纸, 如果比小费点样, 佢话嫲瞇最少Chou三四成, 我当然唔想益嫲瞇, 不过新妹, 嫲瞇会搜身。 但系我都有办法叫妹纸收左小费, 一毫子都冇益嫲瞇, 大家估吓乜野办法, 反正妹纸就好开心。

游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

注册会员

中级会员

.5653
5353556+53
+

新手上路

多喝点水是随随便便不准备这就是你