深圳桑拿网体验报告论坛

搜索

[东莞] 一泊二日之旅SN KTV FL女 登门来访 5女6Q SF多图

新手上路

小弟从来唔问个妹纸个名,横掂唔会记得
唔会留G头/SN经理电话,横掂佢地成日转,行一转又成手都系咭片
多谢畀分的LY们,而家发短讯要 ——5蚊,所以唔逐个回啦
==========================================
第一日
小弟同个晓DD牛一,一定要起身贺吓佢,费事泵懒个身,第日起唔到头
到酒店先安顿……
然后衬自己体力最好, 先去SN!
首到HM,吊!全扒,奇型怪状,6旧SHUI话MD,只是个D高的外星人,真的无件拣到!
个女经纪仲冷笑,即走
之后到GY,好好生意,经理DD劲好人,睇咗5——6转无咋型,抵呢度轮街症咁好生意!
好多不同纸付,和谐乘务员,女仆,OL,不过D女好似几支力吓,而且都系中级质素,中上的上小钟,决定走埋HW再决定
DD仲笑笑口,送我走,抵赞!
到HW,4,5,6旧,讲真,JC同HM同级数!
好彩见到件4旧妹纸仔几好笑容,又Q,包你粒钟,最小要搵件开开心心既!
所有SN严禁影相,求其偷拍一张先……
个妹纸川妹,19才,家境OK,叫佢A妹跟条仔去广州2年,点知条仔好食懒飞,又唔愿剃须,仲成日去赌
个妹纸做K房酒妹,陪下饮酒被Chou下SHUI,一晚净贴士最少一千!都系**人畀,港灿面对现实吧啦,真系无谓死充,要留钱防老呀
终于个妹纸离开佢,黎CP做SN储钱
川女无野讲,皮肤唔一定超白,但一定超滑!我拍过几个港女无个有咁滑!揽上身唔愿分开,好易沉船
M完返黎,TA上un,我话un到出野赏你一旧,佢出晒力,大叫,mo我lin,都KO唔到我
但我就可以睇住佢全身上下左右un,又可以双手渣佢玻,超正
最后仍然又要我上面放直路,个妹纸休一星期,号多氵,仲窄gap,好反应
之后ISOFW,炊SHUI
最后就够钟再一Q收工
个妹纸几有理想,最后都醒埋果一旧,我唔会做坏市,但你有好FW又真情流露先醒你,希望你快D储够离开
500+房钱258
==========================================
之后去K房
BK左HM,一开电梯门,我吊咗一声!
成班嫲瞇企电梯门拉客,靓仔前靓仔后,非Jian即盗,肯定生意唔好
入咗细房,又DJ,又嫲瞇又啤妹,痴线,突然有种被人轮我荷包既感觉
5——6个嫲瞇,睇咗唔知几多转,我生日想拣件正野,起码有feel
但D女人又系果几句:今日女唔多,都系一样啦,呢件FW好好架,坐一阵啦,到时再换啦 etc
我出黎蒲咁耐,唔会受昆啦……
同DJ唱几支歌,出去放SHUI时撞口撞面都系正野,睇住佢地返房,房入面都系**大款样,我都明晒啦(晓DD同我讲:港灿面对现实吧啦,真系无谓死充)
11点几,一支公,走啦……
=========================================
漫漫中元街头,回想当年几咁热闹,港银1:1。2……
横掂无野做,打的去白鸟湖睇吓仓女
反而执到件刚训醒的湘女18才,B女
返房将不满发泄佢身上……
拍于大战前,个妹纸仲好轻松……
湘女皮肤又系超滑,又白
个妹纸好细个,但就电发想成熟D,方便出街行喎
我觉得身型啱啱好,青春无敌
我觉得唔会差过K女
而且知道自己做乜,做反要做既野
尚幢例牌先炊,坚持戴袋炊
我玩指臿
多矛但一线GAP,好粉红,好快湿晒,因刚训醒,
然后TA上
下下顶到行,佢对眼无开过,头都向天系咁叫……
然后坐起,揽佢腰再一下下顶,佢净识叫,问佢野都唔识答
:你好久没做吗?
:休息了整个**,一直是处
唔怪之咁小,又有SHUI,所以包得好小,仲识收Yin,真系饿咗好耐……
之后叫佢反转,好听话,亦可能佢都好enjoy
佢扮厚锦,但我叫佢完全训平,然后一野入晒
呢个系我绝招,因为晓DD够长,隔住个РР都可以入得好深
到底后,晓DD唔系扌由臿,而系拉摃杆式咁郁,然后越黎越快,个妹纸扒响度就受晒,
我mo佢背再扒上去,双手申前渣玻,个妹纸块面陷入张被,以后无咁垯生,但其实教得更垯生
然后半边烧鹅脾
再传教士,再揽实出,佢high到咬实我肩,我就cha 得更狂……
个样都几靓架
一齐揽住到天光,早上再黎morning Q,一样咁颠
个妹纸话我啱啱好顶到佢个好特别既位
前所未有既感觉
我见佢声都沙埋,畀咗佢6旧
佢见我膊头个牙印,就话陪埋我食早餐
食埋早餐先走
================================
第二日
返房训到3:00去睇碟撞到老G头燕
聚聚旧佢话送女登门来访
敲门2件,又系川妹,系姐妹,主动话SF
见佢好捻大玻
OKOK,我牛一贺贺佢!
两个妹纸应该饿咗好耐,狂食肠……
SF完夜晚再被G头游说,话有个超级靓,睇吓点上到黎,我又吊咗一声!使唔使咁索呀!
又修长,又大玻,上天对港女太唔公平!
前面
后面
戴袋
我绝招:后Chou到佢反艇
不过个妹纸几寸
唔肯留电话
相信大家都系中意睇相多过睇字
上住D相先
有空再加多D描述
最后畀个忠告各位LY们
以上咁多个妹纸,几个都有仔的,有2个有**男友,唔够钱洗出黎肩直
我就用少少钱有得吊
LY们就要长期畀家用又租房
我以前都沉过两镬,洗晒积蓄得个吉……
各位想沉的LY们自己谂啦
谨多谢各位LY们大哥收睇
游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

论坛元老

顶一个先  

论坛元老

不错,支持下  

金牌会员

有空也去GG  

金牌会员

原来这样也可以  

金牌会员

想都不想,就支持一下  

金牌会员

这个面貌如何啊??喜欢高个的  

论坛元老

看完了这么强的文章,我想说点什么,但是又不知道说什么好,想来想去只想  

金牌会员

看到第一反应就是~~~~~~~~~~~~~~~  

金牌会员

如果她涉世为深,就带她看世间繁华;如果她历经沧桑,就带她坐旋转木马。