深圳桑拿网体验报告论坛

搜索

ZMT新x会桑拿 佢对乃有几大……真系好大啊……

新手上路

星期五, 鸠行行咁谷精上脑, 一到五点钟立即起身走人, 谂任去ZMT松一松, 打比经理留房, 佢话七点半有show睇, 我好自然咁答佢:我都唔能钟意睇show, 仲有, 我而家出发, 七点前就到啦。

点知去到罗湖准备去买和谐号时发现, 好多人, 多得好小要, 我由排队入柜台买飞到上火车, 足足一个钟, 我班车七点二先开……真系比佢激能死!
上到去新x会, 已经七点八咁上下, 经理好有心咁话, 不如落去睇show啊, 所有女都会上去啊, 我一个一个咁话你知好唔好啊……结果, 我都系 say no, 因为小弟怕一班老板你眼望我眼。 经理就叫左2转共8个妹纸来, 有好几个都ok, 一个系 *)(号, 呢个下次我一定试, 不过佢好似无咩玻。 最后, 选左!%^ 号, 有一米六几高, 又有对大玻, 有少少开始the既感觉, 今次唔食, 下次我相信会无咩胃口再去食。

正提来, 妹纸一除衫, 那双玻真系好大, 未the, 仲系pink同啡色之间, ok啵, 弹Xing仲不错, 小弟一只手揸唔晒佢那双玻, 好正, 可以夹香肠!!
原来妹纸只系收四张矛主席, 真系好抵食, 我一上张氺牀后, 更发现呢四张矛主席好抵, 佢刷背好认真, 一边同你炊下SHUI, 一边好唔觉呁用佢乃high下你, 感觉好正。 刷好背后当然就到正面啦……开始了解点解好多人锺意大玻, 佢一边帮我刷手, 刷身, 我一边睇住佢对乃 朗朗下, 好有feel, 妹纸又勤力, 到了环保炊时, 佢又野野深猴, 又问下你:洗唔洗用牙咬下啊? 我答话:唔好啦呱, 会死人嫁! 佢一边炊, 佢既额头野野撞到我既小腹, 佢真系好比心机炊, 我亦忍唔住咁比佢炊报左出来。 妹纸都好细心, 照晗住多一阵, 慢慢落幢善后, 我亦开始喜欢上呢位小妹纸。
之后, 简单冲身后, 大家就转战幢上, 一轮iso工作就不提, 佢妹纸用左bb油帮我推背, 又用佢那双玻扫扫下, 之后, 叫我转身正面对住佢, 佢好有技巧咁, 用佢对乃帮我jj回气, 呢招好得, 好舒服, 真系值得各位去试下。 当我小兄弟起身后, 我就立即带T开工。 佢既反应不算好激烈, 但好自然, 好受用。 我用厚锦式发现, 佢既SHUI流到去厚廷度, 咁我就好百厌咁, 用手指笃下佢既c眼啦, 点知, 佢无反抗之余, 下面仲夹得我好实下, 我当然唔放过佢啦, 笃下笃下, 佢又夹下夹下, 好鬼死正。 最后就系咁交左我既子孙比佢。

由于我既积分唔够, 贴唔到佢对乃既相出来, 我系偷偷地咁拍的, 有d惊, 不过, 影得好清楚佢对乃有几大……真系好大啊……
游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

新手上路

求联系方式啊,带带路啊

注册会员

新手上路

与会吃醋捕鱼

金牌会员

Cikcicjfififoffofogoglgo

注册会员

cbbhjjkkoooooooooiiiiiuyy

新手上路

中级会员