深圳桑拿网体验报告论坛

搜索

[东莞桑拿] 尝试鑫美传说中的“KB天后”828#从没有感觉到我这条棍可以那么硬那么舒服

新手上路

呢个号属超模块,JS真系有超模嘅质素,我五尺五,同JS一齐上房,我先发现我矮过佢,入房除埋鞋都同我同一高度。
跟住俾FW卡我睇,打电话起钟。

帮我除衫呢下几得意,将我当正条钢管来跳舞,跳下跳下身上D衫就无晒,跟住踎低一嘢担柴,推埋我落幢,个下真系好享受,我FEEL到佢条脷识得转弯咁,绕住条柴撩来撩去,间唔中仲来个深猴,个嘴啜到几乎真空咁滞 ,条脷仲识系个圭投度转小。

实在顶唔住咁嘅刺激,交咗货。交货嗰个moment,佢仲啜得好小,直到放晒之后,佢即刻去晗咗热税返来晗住,嗰一刻我真系想渣多D精出来涉比佢,因为我未试过条柴可以咁硬、咁舒服。
再落来就带我入冲凉房,上氺牀,做FW。

做BT全身嗰阵,我FEEL到佢对嘢真系好得,大得来仲好挺,渣落去仲弹手嘅,G到我又扯咗旗。
省略FW细节,出来尚幢。

佢字mo比我睇小嘅时候,突然倒转来个69,我见到原来已经有税出,当个抱鱼擦擦到条啫度,真系有冲动直捣黄龙,JS都好识做,用嘴担住个袋帮我笠,笠好翻身上马。

经过一轮长驱直入,策马扬鞭,一马平川,金鸡独立之后,终于系丹凤朝阳,天地合一就交货了。呢度卖弄少少文采。
落来埋单嗰阵,JS仲好依依不舍咁拉住我,叫我记住佢
游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

新手上路

注册会员

新手上路

这个我见过