深圳桑拿网体验报告论坛

搜索

[深圳桑拿] 罗湖Kim沙滩大战豪华乃娘#108

新手上路

出嚟玩咗咁多年,有啲规条,真系唔到你唔守,好似园囡身型咁,前辈都有教落,几靓女都好,如果对方无嘢揸手的话,就公主都系假。讲到有嘢揸手,呢期不能不提就系好鬼近关口,佢咪就系开喺人民南路「佳0娜广场」嗰间「Kim沙滩」啰,唔知系咪年尾流流大家都赶住搵番啲钱过年呢?我发现呢两次上去呢,特别多新女,而且仲个个都份量十足,非常咁好揸手添。

喺度,我自然要同大家sharing我嘅一啲私「银」心得啦:

锺意玩龙舟挂鼓嘅朋友,我实在不能不向你推介呢一位「陆久发」,呢件女,细细粒粒仲有条23、4吋嘅小蛮腰,断斤秤的话计尽咪90几磅,抱住嚟推的话对一般东方男士嚟讲都应该无乜难度。喂,难得在佢个身咁瘦那双玻又好肥喎,实在系极品中之霸啦。

另一位「发壹陆」,整体身型就庞大咗啲,但十分好彩嘅系,佢嘅一对rou峰亦都按比例膨胀,我可以用我嘅Qin身体验嚟建议各位巴打,一定要搵佢嚟一招炭烧香肠,嗰种强大到死嘅压逼感虽然令你有随时走火之遍,但对于一个爱刺激嘅真汉子嚟讲,呢一种挑战,唔系令你倍感「Xing奋」吗?

15/6 乐都超正新进108~~食过一定返寻味
15/6 无无聊聊,细佬抗议饿了很久,于是决定喂下他。听闻最近乐都多了好多新的妹纸,故决定上去看下,顺便探下程程。

8点几到达,JS房已经人声不断,非常热闹。同蛇仔及程程打了招呼,看了两转女,最后都系挑了#108,深深既事业线,上围C~D级,瘦长既身材,皮肤白白,就决定佢啦。
#108 20上下,返D场只有一星期左右,新车,爽!全程有讲有笑,I LIKE IT。

冲凉就都系咁…有税中萧,唔错。
之后回幢做FW,BT,再认真QT炊。

妹纸心态一流,而最重要的系,萧技一流~!!系高高级个种,会吸袋,炊个时条俐会转,个口会收缩,同你深猴唔系普通个D求其炊几下个D~!!仲要唔叫唔识停~~老实我好少比人炊爆,但真系爽到就甘爆左1次。最正的系,你爆完妹纸唔系马上走开去漱口,而系会帮你套多几下,你知出完个时几闽赶GA LA,快感延长多x倍!

ML也唔偷懒,反应一流!我做个时间长都没不满,其它唔讲啦,之后就出埋第2Q,抱着妹纸炊多一会税走人。

游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

中级会员

注册会员

谢谢分享!!!

新手上路

拜拜拜拜拜拜拜拜拜