深圳桑拿网体验报告论坛

搜索

[广州桑拿] 广州番禺YY中心桑拿可怜的小弟FW态度异常好

新手上路

话说当日米青虫上脑,但系又5想去SC,又5想去汀沙,甘就试左下之前听人讲一直有FW及YY中心桑拿。入到去,前台隔离有2个男既座系度,马上走过来迎宾,笑得异常Jian诈。入到去换衫,发觉一个人都无。啊..简直吓到我鸠到缩埋,已经晚上8点啦,都无人,5通系无料到,拿拿临冲完凉,对小弟讲上钟,小弟带左我入去另外一度。吓到我....竟然叫我按脚??之后立刻同FW员讲,我系来 AM 既..之后FW员叫左岩岩系门口迎宾既男主任入来,带左我入去一条通道。系按脚果度既时候,见到有2个大概20-23岁左右既XJ,生得好靓...可惜睇左一阵,我都未行到埋去,好快就走左啦!

话翻正题,有到房里面之后,主任问我腰咩FW?我话313的那个,部长想了想,答曰日式。我说了句:“嗯。身材最小要好。”部长懂了,立刻走了出去。坐了大概3分钟左右,JS敲门,“卧槽”身材好到...此处省略325字。

游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

补充内容 (2014-11-14 00:16):

补充一点,想见到JS照片既,私聊....我会发俾你地...1,、费事俾人话系广告贴。2、要保护JS隐私啊..有DLY好中意话系论坛见到噶,点点点之类的..麻痹,你同JS讲,即系倒我地LY既米。3、论坛伸手党一堆,仲有就系..

补充内容 (2014-11-14 00:18):

接上文,为左保障番禺LY既利益,同保障场子多人引起容易被查既现象,所以只能讲YY中心,相信系番禺市桥既朋友都会知道YY大概系边,而且文中都有提示..

新手上路

谢谢分享!