深圳桑拿网体验报告论坛

搜索

[广州桑拿] 广州白云QQG棠下XSW体验热孵石FJ好舒服

新手上路

XL今日休息,琴晚搵左个兄弟一起去HAPPY下,本来谂住先去棠下FJ一次,再去五羊新城新开果间蓝色XX噶,由于特殊原因后尾都系去左QQG。下边开始接受棠下秀税湾先,大概11点左右问到秀税湾,点知里面得2个妹纸,算,都系唔入去住,先去左一间推介话D女全部都几后生下嘎藏蒸阁。。。间野门口块玻璃有磨砂纸。所以睇唔到里面嘎情况,要入去先知。。

入去话要 AM ,跟住带左我地去另外一边,开始 AM ,帮我按果个妹纸一睇就知系新人,叼距全程系度玩手机,一只手系度随便按,半个钟未够就话到仲。问加唔加钟(加钟估计就飞机)跟住我老HI都唔叼距。走人40一个人 AM 费。

跟住直蹦秀税,去到D女多左几个,入去,距有房同埋普通区,房系100包FJ。。咁梗系入房啦。JS个样一般般,但系胜在FW好,上下其手都唔会抗拒,就系唔肯除衫, AM 手势我比距85分,的确几舒服,全程50分钟。。100蚊走人,比起果间藏蒸阁好N倍。

完事后大概12点几,,兜左一阵,,商量左一下,谂住过五羊试新野,,但系谂起果边未装修好,无野食,而且我地又有少少肚饿。。经过一般挣扎,都系选择去QQG,首先打电话比彭部,(其实我之前未去过,都系睇论坛累积嘎经验)办晒熟客咁话,133系唔系度,点知话休息,好,跟住距话有新妹到,咁就叫距安排D正菜比我地试下。。。从天河棠下打的过去,行广源路GPS显示要54蚊。。点知去到果时45就G掂。。

到底之后即可上楼,冲凉,食D野。,。饿到HI咁。。环境的确好好,主要系G净,而且够大,自助餐有虾有鸡有鸭有鱼基本上好过好多BT场。。。尼玛的其他地方就系炒饭,炒粉,荷包丹。。食饱过去休息区问P部长,距话已经安排好晒,不过有个妹纸要等15分钟,我话好啦,,我等埋我个F先一齐上钟。。

游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

新手上路

新手上路

啊啊啊啊啊啊

新手上路

注册会员