深圳桑拿网体验报告论坛

搜索

[佛山桑拿] 佛山盐步DQ选不到适合的JS转战黄岐DJD

新手上路

早几日前系某Q群里面见到佛山盐步鼎泉有四人同行其中一人只需98既优惠,问清楚部长系选任何价位的JS都可以减到98(呢度系重点),果度既消费系567891011,计计条数如果最贵果个只需98既话,平均每个人可以平200左右,都几吸引窝,而且仲有Chou奖活动(一等好似系全免,安慰奖红牛),既然甘笋,甘就马上call人星期五一齐出发啦,姐系寻日,5人约好滘口客运站等,辉哥系番禺过黎太远,等左距一段时间,呢个时候老万请我地啪左罐红牛,齐人后霖住系滘口打的士去鼎泉啦,点知67啦,由于系星期五,路上超难打的士,边行打打左半个钟有多,最后唯有三部摩的五条嗨佬的去到鼎泉。

入到去报尾数之后啦啦琳上2楼就恌妹纸啦,第一批女入黎,哇叼,一大半以上都系ZP,得几个睇得上眼,不过有个四川妹1100真系好掂,皮肤好靓!不过真系好贵!换一批之后,基本一样既情况。终于,我、A神、辉哥都选到女。不过带头LY都未选到,呢个时候BZ突然话四人同行其中一人只需98呢个活动,98大元果个人要单独选JS,JS由酒店再安排,shit,甘样姐系罗500 600果D平野或者系培训生ZP黎减免到98啦,决定即刻撇,出左门口,BZ追出黎又话唔系啦,可以选任何价位的JS都可以减到98,我顶,都唔知系咪玩野,入翻去之后,因为得带头LY未选JS,加上五条嗨佬都未食饭,所以我地之前选好左既三个人就去食自助餐先啦,就系我准备一大啖扒个炒饭既时候,大头比电话我地话之前选既JS都比人抢左啦,因为我地撇既时候放弃左距地了,囧,甘就唯有再上翻去2楼选过啦,点知上到去个BZ又话98蚊任意选人唔得,98果个人始终都系要单独选JS,what the fuck!真系玩野啊!真系峰回路转啊叼你!再唔撇真系对唔住自己啊你老母!之后我地唯有转场,个BZ又追出黎,叫我地去就系隔离既宗轩酒店,话都系一个老细既,不过就无活动,我地心霖呢边甘坑爹,果边都唔方好得去边啦。就唔理距,有个LY呢个时候就提出去大金地,因为距寻晚去完,G左个70%似杨怡既JS,特别KJ果下劲似,有个LY既表情十分回味,而且同BZ讲掂数每人可以平50添。呢个时候已经九点几,我地仲要未食饭,听到呢个消息既我竟然系未见到真人既情况下,晓DD都有D扯扯地,大家话去到见到真人先,到时再打交又好点都好啦,我地迫不及待立刻马上即刻飞的飞去黄岐大金地咯。

游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

新手上路

新手上路

wutxutxutu

新手上路

新手上路