深圳桑拿网体验报告论坛

搜索

[东莞桑拿] CP鑫美#666最令我开心的一次旅程嘴上功夫好历害炊到我整个人兴奋到极点

新手上路

上个礼拜做嘢忙得滞,唔记得同个妹纸做生日。过后点解释都无用,G到呢个礼拜一支公过。谷鬼气,嬲嬲哋约埋个蒲友一齐去深圳,当散下心。
来到间场,个经理照旧好热情咁招呼。今次心情唔系咁好,都无乜点认真睇啲女,全程个friend做主导。佢拣好之后帮我点咗件话实啱我心税嘅,我本身就惗住来出火,梗系求其是但啦。

一入房,个妹纸叫咗声“Qin爱的”!我先无再神游,个妹纸把声其实几好听,仲好好笑容。再认真望多两眼,查实都唔算得上好靓女,之但系就胜在个笑容够好,唔做作,真心觉得佢系由个心度笑出来嘅。系呢个moment,连我都觉得心情好咗好多。

可能一开始佢就已经留意到我心情唔好,无同我讲几多嘢,净系好温柔咁帮我除晒啲衫,轻轻咁推咗我坐低,对手似有还无咁由我条颈度mo落去,个嘴又慢慢咁锡落去。从心口到肚脐个过程,真系俾佢锡到条气顺晒,完全无再惗起同我个妹纸啲所有不快。

去到条啫个位置,佢用湿纸巾抹咗下,就同我晗,佢对手仲不停咁系我身上游走,抚mo。炊到我成个人都软晒,斋得条啫硬到离晒谱。就咁,交咗一次货。
佢带我入洗手间嗰阵,里面个灯光好啲,我先睇到个妹纸其实都几白下,后尾做氺牀FW做到前面嘅时候,BT全身,我第一次伸手mo佢啲皮肤,我明白到个老死点解话啱晒我了。佢明知我心情唔靓,专登揾个挑通眼眉嘅来服侍我,仲要系皮肤又白又滑,FW又好,识着啲咁嘅老友认真唔错。

到出返幢度,我个妹纸发咗信息同我SAY SORRY。乜烦都无晒啦,渣住部机偷偷咁影低咗佢,衰在手震,影得唔好,不过都叫做留个纪念啦。
后尾啲FW都系我叫佢省略咗大部分,斋同佢玩,仲出咗两嘢。心情由坏转靓。呢次DG-之行都算来得值了。听讲个妹纸唔返去过年,到时过年睇下就唔就到时间再来返淖先得!
游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

金牌会员

Duuddidiifififfoofof

注册会员

注册会员