深圳桑拿网体验报告论坛

搜索

[东莞桑拿] DG-CP天鹅湖#889偷拍税蛇腰(多图)

新手上路

呢排好似CP天鹅湖俾人炊到好红,都唔知系唔系,不过自己又唔想执输,咁啱今日帮公司上广州做野,有咁好既机会偷跳,一于再去睇下天记D女得唔得啦

下昼做完野,打俾经理问下咩环境,经理话4点后最多女,有车接送,咁梗系即刻跳上火车,杀向天记啦

4点几到,经理己经系大堂等我带我上楼,咁Qin切?定系知我少出得黎浦,怕我荡失路呀?唔通有样睇
叫我以后一定要多多关照喎,哈哈哈…我实时话你要多多关照我至真,如果无正女食,我以后都唔黎

入到房,够光猛新正,我LIKE,加少少分啦

经理安排4转十几条妹纸俾我睇板!都有一半度系我口味啵!咁就试下最后一转5旧又劲右钕既妹纸啦,佢个样怕怕咁,完全挑起我既玉火,呀,唔系,系姓玉到啱

经理话妹纸系今日第一日返工,啱受训完,我真识拣,呀?咁好彩?有啲运仔行下喎我今日,嘻嘻…妹纸纸,你唔好彩啦
经理好识做,交待完阿右钕要好好服待我之后就出左房

咁我呢个时侯又点会安份守己呀?平时少揽女呀,一于揽下先,噢…都几清香,索,哈哈…睇清楚下妹纸纸个样几标致,心口胀卜卜顶住我,我晓DD又硬一硬咁顶返佢
仍顶我,我顶返仍又摷下佢,其间又了解到佢叫丽馨,广东妹,19才(但唔知够未),都有162高既,又唔肥,鱼鱼都有B-C咖,仲几粉红,一直都怕怕丑!真系引鬼死我呢庭老屎勿呀

两粒几钟交左3次货俾呢个右钕,我都仲唔到自己仲可以交到咁多货,如果佬嘙要我今晚交功课都唔知回算!过程就唔讲咁多啦,我都唔识写减故
不过阿右钕都令我做左生平第一次坏事---偷拍!真系罪过

今次偷跳都算满意,依家个心仲跳得好快,放完啲相上黎,DELETE哂电话度啲,就唔怕屋企只老虎搵到啦,呵呵…有机会再去偷跳过,系咁先

游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

新手上路

圆嘟嘟记得记得兄弟回

注册会员

注册会员

谢谢楼主分享!

中级会员

l;,m/m/,/l;;L";l././