深圳桑拿网体验报告论坛

搜索

[深圳桑拿] 深圳福田LDH#102-38F抱辱+税汪汪大眼睛靓女(附超多激相!小心喷血)

新手上路

今次上去间场就系近期好红的场乐都汇,无他的,间场软件硬件都好掂,难怪迅速走红。硬件方面酒店房,绝对G净企理兼靓到爆,软件方面D女亦都十分正,当中有十分多索女,今次先试#102,下次再试其它索女。

系下面拣女时已经觉得妹纸#102好索啦,点知上到房望真D,妹纸索之余仲成个日苯ΑⅤ税着系爆乳女优Miku-Airi-あいりみく咁,揽到我已经扯晒旗,实时上了身要做男优兼摄影师,立即要帮妹纸影相,仲学足D男优摄影师咁边影边游说妹纸除衫,正如我在机场区报告讲过,男人条舌骰除了用来打车轮之外,仲可以凭这三寸不烂之舌,让妹纸托光衣服俾我影相,真系一丝不挂的俾妳影相,超有满足感!

妹纸拥有一双税汪汪的大眼睛,加上笑起来又好KAWAI,真系俾佢电到晕得一阵阵。
一除衫,一对38F大玻即系露晒出黎,仲要那双玻弹吓弹吓,真系睇到我血脉沸腾,碌野硬一硬。

再游说妹纸除埋个BAR俾我影相,点知佢一除BAR,哗!那双玻真系大到无朋友,睇到我呆晒,差点唔记得点样影相,影多几张相之后碌野已经硬无可硬,呢一刻几专业嘅ΑⅤ摄影师都忍唔住要揸吓佢那双玻啦,更何况我呢个业余摄影师。

第一Q
一揸佢那双玻,一手不能掌握,大得来超挺超好揸手,真系手感一流,我系咁搓佢对玻玻,真系超正呀。此时我已经忍唔住一野车埋佢,一手揸玻一手拉低佢条底裤,之后快快手除埋佢条或底裤,之前影相时碌野已经硬无可硬,现在碌野更加庆过火烧,9秒9时间上T,一野就挤放进去了一入佢个西度。个西又几窄吓,我双手系咁揸玻,个咀系咁同佢打车轮,不过最忙都系我小JJ,系咁一出一入,不停由上而下咁打桩,因为刚才影相时已经太兴奋,臿了百几吓便出了第一Q。

冲完凉出黎,妹纸躺在幢上,同靓女再温馨缠绵一阵之后,发觉妹纸真系愈睇愈靓,愈睇愈吸引,眼大大,卑尖尖,那双玻又圆又大,咁我又继续帮妹纸影相,真系我而家睇番D相都系到扯旗。
影影吓叫妹纸摆多几个POST,佢又好合作喎,咁难得游说到妹纸剥光猪俾我影相,小系机不可失尽情去影啦。话明今次报告系益大家嘅,咁我就一次过放埋其它正相俾大家睇,大家小心唔好睇到喷血。

第二Q
休息过后妹纸尚幢帮我炊枭,妹纸慢慢的把我宾州放入口,然后慢慢的吐弄,无几耐,我的宾州已经硬起来了,她就开始下下深猴,大啖大啖的吞吐,快上快落的炊起来。之后我叫妹纸舐吓我袋底,锡吓我ОО先,佢就真系好听话,即刻乃我袋底,又舐我粒ОО,我就系度猛话好舒服。

舐了一阵后,妹纸居然成粒春子摆入口晗住系咁啜系咁索,我真系俾她搅得死去活来,忍不住申银起来,个种又痛又舒服的感觉,真系唔知点形容,又想叫佢停又好想佢继续,HIGH到我典来典去咁申银。

佢终于都放过我粒春子,向我大腿内侧脾那处进发,虽然无刚才晗住我粒春子咁兴奋痛苦,但就有又痕又氧的感觉,舐了一阵,再舐我的袋底,再舐多一阵,再由袋底一直沿棍身舐上我的圭投处,就成条宾州摆入口又再炊过,今次炊的节奏比刚才更明快,感觉比刚才更加爽,轻重缓急,样样有齐,时而深猴,时而浅尝,我真系忍唔住了,结果在TA KOU中兴奋地报发了。

总结:
妹纸样靓身材正之余,估唔到炊枭技巧异常高超,真系俾佢炊到典来典去咁申银,真系难得一见的萧后。今次之旅真系非常满足,有抱辱靓女帮我夹肠仔,又有超爽追魂萧,加上吊了一个窄西,认真爽爆,回味无穷,搅到我扯住旗咁打报告。

妹纸真系好大玻,夹赐仔真系一流,仲要望住佢个可爱靓样黎夹赐,真系少D定力都即涉呀。

游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

高级会员

新手上路

黄家驹哈哈哈哈

新手上路

看看咯我只有

中级会员

新手上路

真的不错喔喔喔喔

注册会员

中级会员

新手上路