深圳桑拿网体验报告论坛

搜索

[技师] 初试JY私房新菜-小慧~新一轮冲刺过后我又被彻底打败

新手上路

寻日,体验了一下有人电话,话近罗湖关口有新架步,仲要系大嘢先抵死,宜家大场都几乎等于零。加上自己好耐冇吃大啦,问清友人电话,打电话预约先。 约好,去到,系罗湖关口附近,有自己房,属于大厦私房菜果种,安全系数都四星啦。去到有人带路,上到房,简单介绍了FW,QT 、环保炊,90分钟/2Q之类的。598元起。

宜家属于价钱合理噶啦。 介绍完,嗱嗱临叫佢带女过黎。冇耐,带咗个妹纸过黎,妹纸相头唔错,Qin切又热情,笑容甜美型 ! 笑得好靓… 样貌有70分 !    身高: 165CM,身材:玻OK大,皮肤够滑,FW: 用心度有80% !!! (出来玩我唔要求 100% 既用心度...) 应有尽有, 非常专业。技术: 唔算高手之中既高手, 但系骑术出色, 绝对可以同巫师义, 戴图理 等一较高下 !皮肤: 有无食过满记甜品既 “芒果豆腐花”? 未食过既唔该去食一碗先, 食完返来我再话比你知佢皮肤滑唔滑 ! 态度:十分既Qin切,十分既态度!!!!!!!!! 之后一起冲凉,之后就税中宵,炊工都唔错。冲完凉,上返幢,从新再炊过,到 "入闸" 的时候,佢先来个TA上我下,点知佢唔上还好,一上去就出事,系咁骑住唔放,佢骑得四至五分钟,就已经出晒汗,叫到震天,好明显到咗糕巢。

我就只系做出一个 "揸玻龙爪手"还击,但他实在骑得太落力啦,我还击对他毫冇杀伤力。过左一阵, 就换位啦, 我做主动, 佢亦都好high,见到呢d交足戏既妹纸,真系心情都唔同 d。之后再来半边烧鹅脾,跟住大V字,最后就厚锦式,我不停冲刺,啪啪声,最后我都战败系妹纸得胯下。

休息咗一阵,稍作清洁。上返幢后,佢手多多mo我个匈,跟住更加去轻抚我的炼。比佢mo左一阵,我又有反应,个妹纸又重施故技,帮我炊逍。今次佢炊得更狼,更狠!经过一轮炊奏,我又充满力量,跟住就勇往直前,深入腹地。呢一Q,大家都好满足。一轮冲刺过后,我又被彻底打败。

后记:我第一次光顾大厦私房菜型架步,整体来讲…妹纸既质素都ok。FW来讲都唔错。值得推荐!
游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

新手上路

好想去

新手上路

jdjdndnsnbsbsb

中级会员

KLHJHBJBHJKBHJMB,MBHBH