深圳桑拿网体验报告论坛

搜索

[深圳桑拿] 高端享受广西妹纸艾丽还好BL忍力十足环保炊时差点交货

新手上路

天YinYin,无乜心情做野,打开个
见到有个妹纸好靓,二话不说,试约
由于早约关系,比我约得成,起行
妹纸开门,同相中人出入不远,收货
妹纸乃广西人,识听白话,所以全程可以广东话对答
二话不说,除衫,冲凉-
冲完个身,小系玩下税中萧先啦!
妹纸嘴上公夫很不错,亦经常深猴,一路炊时差D交左货.....
妹纸好似感应到我咁,话不如返尚幢先再炊
我小系话好啦!
上到幢,佢先帮我FW,先锡RT、袋底!
望住佢帮我炊奏个样,真系好想食佢落肚!
用双手轻轻咁揿住佢个头,佢黎招深猴,差D
又派货,同拓也哥有得挥!
立即转个靓身,佢有佢炊奏,我有我捽妹
玩到咁上下,又华丽转身下!
啜下佢乃投,右手亦不安份地捽下妹纸!
银声从口中送出!好很好听)
呢个时候,不入虎茓,还待何时?
带过0.03后,正面攻击
妹纸非常宽度小,加上银声四起
官能跟声音冲击之下,忍唔住,派货
其间妹纸亦在Chou搐,大量大量咁派!毫无保留咁交晒比佢
休息一阵,回下气,同妹纸倾下计先
妹纸亦很健谈!问妹纸有无战衣或黑C(本人喜爱黑C)
咁啱有对新黑C,哗!唔好放过,着过Xing感睡衣
加埋黑C,第二Q又黎勒!
热过身之后,今次妹纸好主动!坐左上黎之后好似野马一样
正面骑完之后话比个背面我望住扑喎,望住佢C眼加宽度妹纸
好快又想派报,唔得!唔可以!一推,变老汉先
妹纸话顶得好入,望住佢把长发到腰,推多两下唔忍勒
涉晒佢出黎,妹纸重笑笑口讲:Qin,你涉得我满满的!
依~~~讲呢D
游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

中级会员

新手上路

你iduwdmwuxmwu

中级会员

睇睇??????